Rýžová mouka je přirozeně bezlepková, proto je vhodná pro bezlepkovou dietu.
Použití
Má široké využití v kuchyni v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Její chuť je neutrální.
Složení, specifikace a alergeny
Složení:
Rýže
Specifikace výrobku:
Mlýnský obilný výrobek – rýžová mouka polohrubá.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 1 490 kJ / 356 kcal
Tuky:
0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
79,4 g
z toho cukry:
0,5 g
Bílkoviny:
7,0 g
Sůl:
0,0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.