MITOKU Kuzu škrob BIO 50g

Kód: SUNFOOD-0270
102 Kč / ks 204 Kč / 100 g
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
30.6.2022
Možnosti doručení
Kuzu nebo také kudzu se hodí k zahuštění omáček, polévek, krémů či zeleninových směsí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuzu je škrob, který se vyrábí z kořene japonského vinného keře. Nejkvalitnější produkt poskytují kořeny, které jsou staré asi 10 let a mají okolo 10 kg.

Kuzu vypadá jako bílá křída. Jeho chuť je neutrální, a proto nemění ani chuť připravovaného jídla.

Příprava

Kuzu je výborné zahušťovadlo s neutrální chutí. Lžička prášku nebo hrudek se rozmíchá v trošce studené vody (hrudky se nemusí předem rozdrtit). Rozpuštěné kudzu vlijeme do připravovaného jídla. Na rozdíl od mouky ho není potřeba vařit.

MITOKU Kuzu škrob BIO 50g

Použití

Kuzu je vhodné na zahuštění omáček, polévek, krémů či zeleninových směsí

Složení, specifikace a alergeny 

Složení:
Škrob z kořene kuzu*.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Specifikace výrobku:
Kořen vinného keře

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1 451 kJ / 341 kcal

Tuky:0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,3 g
Sacharidy:85,3 g
z toho cukry:0,2 g
Bílkoviny:0,1 g
Sůl:0,02 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na vaření a pečení
? BIO: Ano
Přirozeně bezlepku: Ano
Bez éček: Ano
Bez přid. cukru: Ano
Vegan: Ano
Vyrobeno: Japonsko
Obal: průhledný obal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení