MITOKU Kuzu škrob BIO 50g

Kód: SUNFOOD-0269
BIO
101,90 Kč / ks 203,80 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Hodí se na zahuštění omáček, polévek, krémů či zeleninových směsí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuzu je škrob který se vyrábí z kořene japonského vinného keře. Nejkvalitnější produkt poskytují kořeny, které jsou staré asi 10 let a mají okolo 10 kg .

Kuzu vypadá jako bílá křída.

Použití:
Lžička prášku nebo hrudek se rozmíchá v trošce studené vody ( hrudky se nemusí předem rozdrtit). Rozpuštěné kuzu vlijeme do připravovaného jídla a za stálého míchání vaříme asi minutu. Jakmile se kuzu změní z bílé barvy na průhlednou je hotové. Vhodné na zahuštění omáček, polévek, krémů či zeleninových směsí.

Při nemoci a únavě můžete připravit nápoj s jablečnou šťávou.
Lžičku kuzu rozpustíme v trošce studené vody, poté přilijte šálek vody a za neustálého míchání chvilku povařte, dokud kuzu nebude průhledné. Nápoj má po vychladnutí rosolovitou konzistenci. Přidejte do něj trochu jablečného koncentrátu nebo čerstvě vymačkané jablečné šťávy. Popíjíme 3x denně mimo jídla dokud potíže neustoupí.

Složení:
škrob z kořene kuzu BIO.


Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 454 kJ / 342 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 84,7 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,3 g
Sůl: 0,05 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné