KOLDOKOL Bioláda Hruška 230g

Kód: KOLDOKOL-0007
BIO
Značka: Koldokol
73 Kč / ks 31,80 Kč / 100 g
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2021
Výběrový džem slazený pouze jablečným koncentrátem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výborný český džem, který je slazený pouze jablečným koncentrátem. Je vyráběný podle rodinné receptury, kdy ovoce neprochází varem. I proto si džem zachovává skvělou šťavnatou chuť. Bioláda má opravdu vysoký podíl ovoce - 98%. To z ní dělá na českém trhu naprostou jedničku.
V každé skleničce najdete 113g ovoce a koncentrovanou šťávu z 950g jablek. K želírování je použit citrusový pektin a agar z mořských řas. 

Vítěz České biopotraviny roku 2010 v kategorii Výrobky z ovoce a zeleniny.

Proč džemy koldokol?

Skvělá chuť
Český výrobek
Slazeno pouze jablečným koncentrátem
Bez konzervačních látek a barviv
V kvalitě bio

Rozdíl mezi marmeládou a džemem

Podle legislativy EU můžeme marmeládou označit pouze produkty z citrusů (např. citron, pomeranč, grep,...), které zároveň splňují podmínku minimálního podílu ovoce 20 %.
Oproti tomu džem může obsahovat jeden i více druhů ovoce, ale jeho podíl musí být min 35%. Pokud obsah ovoce převyšuje 45%, označujeme tento džem slovem výběrový.

Použití:

Džem můžete namazat na pečivo, na palačinky, použít jako náplň do koláčů,...

Složení:

hrušky* 49%, jablečný koncentrát*, agar, citrusový pektin
Ve 100g výrobku je obsaženo 40g přírodních sladidel. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito 49g ovoce
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Pasterováno.

Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem.
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 7 dnů.


Doplňkové parametry

Kategorie: Marmelády, džemy
Specifikace produktu: Džem slazený pouze jablečným koncentrátem.
? BIO: Ano
Přirozeně bezlepku: Ano
Bez éček: Ano
Bez přid. cukru: Ano
Výživové údaje na 100 g: 767 kJ / 183 kcal
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g
Bílkoviny: <0,4 g
Sacharidy: 40 g
z toho cukry: 38,8 g
Sůl: <0,1 g
Vyrobeno: Česká republika
Obal: Sklenice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: