KOLDOKOL Bioláda Arónie 230g

Kód: KOLDOKOL-0003
BIO
Značka: Koldokol
73 Kč / ks 31,70 Kč / 100 g
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
29.6.2021
Výběrový džem z arónie neboli černého rybízu či temnoplodce. Slazný jablečným koncentrátem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výborný český džem, který je slazený pouze jablečným koncentrátem. Je vyráběný podle rodinné receptury, kdy ovoce neprochází varem. I proto si džem zachovává skvělou šťavnatou chuť. Bioláda má opravdu vysoký podíl ovoce - 98%. To z ní dělá na českém trhu naprostou jedničku.
V každé skleničce najdete 113g ovoce a koncentrovanou šťávu z 950g jablek. K želírování je použit citrusový pektin a agar z mořských řas.

Proč džemy koldokol?

Skvělá chuť
Český výrobek
Slazeno pouze jablečným koncentrátem
Bez konzervačních látek a barviv
V kvalitě bio

Rozdíl mezi marmeládou a džemem

Podle legislativy EU můžeme marmeládou označit pouze produkty z citrusů (např. citron, pomeranč, grep,...), které zároveň splňují podmínku minimálního podílu ovoce 20 %.
Oproti tomu džem může obsahovat jeden i více druhů ovoce, ale jeho podíl musí být min 35%. Pokud obsah ovoce převyšuje 45%, označujeme tento džem slovem výběrový.

Použití:

Džem můžete namazat na pečivo, na palačinky, použít jako náplň do koláčů,...

Složení:

arónie 49 %*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin
Ve 100g výrobku je obsaženo 40g přírodních sladidel. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito 49g ovoce
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Pasterováno.

Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem.
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 7 dnů.


Doplňkové parametry

Kategorie: Marmelády, džemy
Specifikace produktu: Džem slazený pouze jablečným koncentrátem.
? BIO: Ano
Přirozeně bezlepku: Ano
Bez éček: Ano
Bez přid. cukru: Ano
Výživové údaje na 100 g: 782 kJ / 186,8 kcal
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g
Bílkoviny: <0,4 g
Sacharidy: 40 g
z toho cukry: 38,8 g
Sůl: <0,1 g
Vyrobeno: Česká republika
Obal: Sklenice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: