Ječné palačinky

Palačinky - kdo by je nemiloval? Sladká dobrota pro malé i velké je oblíbená téměř každým. Těsto se dá připravit na mnoho způsobů. Tento recept neobsahuje pšeničnou mouku a je navíc obohacen o vanilkový puding - kombinace, které neodoláte :-)

Připravíme si:

 Postup:

Smícháme suroviny v hladké tekuté těsto a necháme 20 - 30 minut odstát. Poté smažíme na trošce oleje. Nejlepší je pánev olej na pánvi rozetřít peroutkou, dostane se tak všude a bude ho opravdu tenká vrstva. 
Zdá-li se nám těsto moc husté či řídké, zředíme ještě troškou mléka, případně zahustíme moukou. 

Hotové palačinky plníme dle chuti ovocnou marmeládou, čokoládovou pomazánkou, zdobíme ovocem, zmrzlinou, šlehačkou, nasekanými ořechy, semínky, kokosem, ... Palačinková fantazie je nevyčerpatelná :-)

Obrázek (1)
Obrázek (1)
 Ječné palačinky
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím