Jak připravit domácí vanilkový cukr?

Pravá vanilka patří k nejdražším surovinám, její vůně i chuť je nenahraditelná. Připravte si snadno a rychle vlastní vanilkový cukr.

1 vanilkový lusk
1 balení cukru – použijte ideálně třtinový, max. 500 g balení
sklenice s víčkem

Vanilkový lusk podélně rozřízněte a vložte do uzavíratelné sklenice. Zasypte cukrem a uzavřete. Uložte do spíže a nechte alespoň 14 dnů odpočinout. 
Jediná podmínka, je potřeba čas, aby se chutě spojily a cukr pořádně provoněl.

domácí vanilkový cukr návod

Jak připravit domácí vanilkový cukr?
Vytvořeno10.09.2020

Grešík Vanilkový lusk plod celý 1ks

Grešík Vanilkový lusk plod celý 1ks
Skladem více jak 20 ks
77,39 Kč bez DPH89,00 Kč

Bionebio Cukr třtinový MAURITIUS DEMERARA 500g

Bionebio Cukr třtinový MAURITIUS DEMERARA 500g
Skladem více jak 5 ks
30,35 Kč bez DPH34,90 Kč

Country Life Cukr třtinový Demerara BIO 500g

Country Life Cukr třtinový Demerara BIO 500g
Skladem více jak 5 ks
32,17 Kč bez DPH37,00 Kč
Vložit vybrané produkty do košíku
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím