Jak připravit domácí vanilkový cukr?

Pravá vanilka patří k nejdražším surovinám, její vůně i chuť je nenahraditelná. Připravte si snadno a rychle vlastní vanilkový cukr.

1 vanilkový lusk
1 balení cukru – použijte ideálně třtinový, max. 500 g balení
sklenice s víčkem

Vanilkový lusk podélně rozřízněte a vložte do uzavíratelné sklenice. Zasypte cukrem a uzavřete. Uložte do spíže a nechte alespoň 14 dnů odpočinout. 
Jediná podmínka, je potřeba čas, aby se chutě spojily a cukr pořádně provoněl.

domácí vanilkový cukr návod

Jak připravit domácí vanilkový cukr?
Vytvořeno10.09.2020

Grešík Vanilkový lusk plod celý 1ks

Grešík Vanilkový lusk plod celý 1ks
Skladem více jak 5 ks
83,39 Kč bez DPH95,90 Kč

Bionebio Cukr třtinový MAURITIUS DEMERARA 500g

Bionebio Cukr třtinový MAURITIUS DEMERARA 500g
Skladem 4 ks
30,35 Kč bez DPH34,90 Kč

Country Life Cukr třtinový Demerara BIO 500g

Country Life Cukr třtinový Demerara BIO 500g
Skladem 4 ks
46,43 Kč bez DPH53,40 Kč
Vložit vybrané produkty do košíku
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím