Green Apotheke SUSHI rýže 500g
Kód: MED-000662Související produkty
Detailní popis produktu
Speciální druh krátké, vysoce kvalitní rýže, který se využívá hlavně v japonské kuchyni, a to hlavně na přípravu různých druhů sushi. Její zrnka mají oválný tvar, po uvaření jsou lepkavá, aby se mohla dobře tvarovat a nabírat hůlkami.
Jak připravit sushi rýži?
Rýži na sushi velmi důkladně vymyjte. Rýži pak nechte odstát ponořenou ve vodě alespoň 1 hodinu. Množství vody je 1:2,5 k původnímu množství suché rýže. Poté pomalu přiveďte k varu, pod pokličkou vařte 15-20 min a nechte 10 min odstát do požadované konzistence. Během této přípravy se rýže nekoření ani nesolí, ochucuje se až po dovaření octovým roztokem se solí. Rýže musí být ve finále lepivá, ale nerozvařená.
Složení:
Rýže kulatozrnná loupaná. Může obsahovat stopy lepku.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
Specifikace produktu: | rýže |
Příprava: | 1 hod + 20 minut |
Alergeny: | Může obsahovat stopy lepku a celeru. |
Bio certifikace: | Ne |
Přirozeně bezlepku: | Ano |
Výživové údaje na 100 g: | 1 498 kJ / 358 kcal |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Bílkoviny: | 8,4 g |
Sacharidy: | 79 g |
z toho cukry: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Obal: | průhledný obal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.