Kvalitní bio čokoláda se 70% kakaa je ochucená květovou solí, známou jako Fleur de Sel. Jde o vzácnou ručně sbíranou mořskou sůl, která má typický tvar krystalků.
Čokoláda je vyrobená z kakaového másla a kakaové hmoty, neobsahuje žádné emulgátory ani jiné tuky. Obsažené Fair Trade kakao pochází od drobných pěstitelů z Dominikánské republiky a Svatého Tomáše ze sdružení CECAQ-11.
Třtinový cukr dodává sdružení Manduvirá z Paraguaye.
Obal čokolády není hliníkový, ale ekologicky šetrný a kompostovatelný film NatureFlex, který se skládá z 90-94 % obnovitelné celulózy. Dle normy tak 90 % vnitřního obalu v kompostu do 90 dní shnije.
Kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, kakaový prášek*, pyramidová sůl Fleur de Sel (0,5 %). Obsah kakaa min. 70 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.