Čím je fazole tmavší, tím má výraznější chuť a její proteiny jsou stravitelnější. Ten, kdo někdy jedl pokrm z fazolí, nemůže říct, že by od stolu odešel hladový. Fazole adzuki pocházejí z Číny a v současnosti se pěstují po celé jihovýchodní Asii. Vykouzlíte z nich naprosto vynikající chilli con carne. Fazole adzuki vynikají jemnou oříškovou chutí.
Obsahují dostatek bílkovin, fosforu a vápníku a jsou i velmi syté a výživné.
Příprava:
Fazole je potřeba namáčet minimálně 8 hodin. Následně je nutné vařit je cca 45 minut. Pěnu není třeba sbírat a dosolit by se měly až po uvaření. Nerozpadají se.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.