Čím je fazole tmavší, tím má výraznější chuť a její proteiny jsou stravitelnější. Ten, kdo někdy jedl pokrm z fazolí, nemůže říct, že by od stolu odešel hladový. Fazole adzuki pocházejí z Číny a v současnosti se pěstují po celé jihovýchodní Asii. Vykouzlíte z nich naprosto vynikající chilli con carne. Fazole adzuki vynikají jemnou oříškovou chutí.
Obsahují dostatek bílkovin, fosforu a vápníku a jsou i velmi syté a výživné.
Příprava:
Fazole je potřeba namáčet minimálně 8 hodin. Následně je nutné vařit je cca 45 minut. Pěnu není třeba sbírat a dosolit by se měly až po uvaření. Nerozpadají se.
Složení, specifikace a alergeny
Složení:
Fazole adzuki* *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Specifikace výrobku:
Luštěniny - fazole barevná
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 1 284 kJ / 304 kcal
Tuky:
1,2g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,3g
Sacharidy:
42g
z toho cukry:
3,1g
Bílkoviny:
23g
Sůl:
0g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.