Jak připravit pohankový bulgur?
Pohankový bulgur se vaří stejně jako klasický pšeničný bulgur. Návod na přípravu bulguru naleznete na našem Blogu "Jak uvařit bulgur". V návodu najdete 3 různé postupy přípravy, včetně našeho osvědčeného, součástí je fotopostup.
Jaký je rozdíl mezi pohankovým bulgurem a pohankou lámankou?
Pohankový bulgur se vyrábí z pohankových krup, které se částečně uvaří, pak usuší, a nakonec natrhají na menší kousky. Výhodou pohankového bulguru oproti lámance je, že se nelepí, zůstává krásně sypký.
Proč kupovat bulgur v biokvalitě?
Biopotraviny jsou produkovány za přísného dodržování nastavených pravidel a prochází systémem průběžných kontrol. Následná certifikace zaručuje kvalitu původu produktu, ale i produkci v souladu s přírodou, šetrným způsobem a mnoho dalšího. V neposlední řadě kvalitu produktu zaručují i obchody se zdravou výživou, které prochází pravidelnou konktrolou a certifikací, co se týče uskladnění a zacházení s potravinami.
TIP na rychlou kaši z pohankového bulguru
Uvařte bulgur v jakémkoliv rostlinném mléce, přihodte skořici a vařte doměkka až do kašovité konzistence. Ochuťte rozmixovanými datlemi, nalámanými ořechy. Přidat můžete i lžíci ořechového másla.