Tapiokový sirup se hodí k doslazení pokrmu. Je čirý a bez aroma.
Detailní informace
Sirup ječný se sladem je přírodním sladidlem, které se vyrábí hydrolýzou ječného škrobu.
Rýžový sirup se vyrábí hydrolýzou rýžového škrobu s využitím přirozených enzymů.
Všestranné přírodní sladidlo s vysokou sladivostí.
Tmavý sirup je oproti světlému méně filtrovaný. Zachované částečky mu dodávají lahodnou chuť.
Přírodní tekuté sladidlo, které se vyrábí z tapiokového škrobu. Tapiokový škrob je bezlepkový, bohatý na vápník, hořčík, draslík, železo a vitamin B.
Tapiokový sirup je bez aroma, takže neovlivňuje chuť hotového pokrmu. Barvu má čirou.
Tapiokový sirup se používá k slazení pečených i nepečených pokrmů.
Energetická hodnota 1 323kJ / 316 kcal
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení